Како Мирјана наводи, Виши суд у Београду недавно је донео одлуку у њихову корист, потврдивши да је фолкер заиста Девинов отац, иако је непрестано негирао.

Мирјана се огласила на друштвеној мрежи Фејсбук, изражавајући задовољство што је суд доено одлуку у њихову корист. Она је истакла да је суд на основу сведока, слика и других доказа дошао до истине, будући да Илић није пристао да приложи свој ДНК.

 

 

- Добро јутро, драги пријатељи! Да вас на брзину обавестим да је Виши суд у Београду, по други пут, одлучио у нашу корист. Мирослав је у медијама изјавио да не разуме како суд може да дође до одлуке да је он Девинов отац без његове сагласности да приложи ДНК. Кад човек користи и крије се иза застарелог закона и одбија да принесе свој ДНК, суд мора да одлучи на бази сведока, слика, и многобројних других доказа. После свега је ипак Виши суд, по други пут, закључио да су Девин и Мирослав отац и син. Нећете веровати! Мирослав је поново предао жалбу на Апелациони суд. Надамо се да ће његови на Апелационом суду ипак бити праведни и коначно ставити печат на Мирослављеве празне манипулације - написала је она у објави на Фејсбуку.

Иначе, Девин и његова мајка живе у Америци, а у Србију долазе само због рочишта или неких других посебних прилика. Њихов живот је обележен високим стандардом, а Девин је недавно постао отац.

БОНУС ВИДЕО: