Све се десило када јој је крупан човек из публике, током наступа, стао на ногу што је резултирало уништеном чизмом певачице и, како она каже, 'несносним болом'. 

Маја се отворила поводом целог догађаја, а разлог несмотрености овог човека је сасвим друге природе од онога што би се очекивало. 

Наиме, наведени човек је имао план да, у току Мајиног наступа, запроси своју девојку, у процесу повређујући певачицу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пре мање од месец дана догодило ми се да је дечко запросио девојку и то тако што је клекао испред мене, али је тако нагазио моју плишану чизмицу. Само сам рекла „Човече“. То је мене тако заболело, јер је он онако мало крупнији био - истакла је Маја.

- Када сам видела да он њу проси, да је отворио плишану кутијицу, рекла сам себи „супер“. Иначе, мислим да је био из неког краја из унутрашњости јер ми је рекао „Код нас у крају значи кад тебе нагазим, да си ти следећа“ - додала је.

Маја је изјавила да је, упркос великим боловима, одлучила да уз пенушаво вино наздрави са младенцима, након што је девојка рекла ,,да''.

Фото: АТА имагес

 

 

- Он ми је откинуо ногу. Дечко тежак, крупан, дебељушкаст… Онда сам ја наручила „Просеко“ себи и њима. Наздравили смо и рекла сам „Нек’ сте само ви живи и здрави“. Чизмице ћу купити нове, није то био проблем, него ме је болела нога – испричала је Маја.

Певачица је показала разумевање за младића тиме што је објаснила да јој је јасно да он није имао намеру да је повреди, већ да се, због узбуђења, неспретно кретао током свог изласка на сцену.

- Нисам схватила зашто је он клекао испред мене. У ствари, клекао је бочно да проси девојку, али онако трапаво јер се узнемирио, имао је трему. Откинуо ми је десну ногу и онда сам рекла да идемо да наздравимо, тако да ова година ми је кренула топ - закључила је Маја.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: