У коментарима људи хвале њен стајилинг где се као један од централних детаља издваја елегантни прслук који може да послужи и као замена за блејзер односно сако, а може да се комбинује и са тим одевним комадима.

Елма Елфић Зукорлић је своју верзију елегантог одела носила уз једноставан капут и кошуљу у веома ефектној светлоплавој боји која може да парира култном тренду, белој кошуљи. Издвојио се још један детаљ.

Друга супруга покојног муфтије Муамера Зукорлића вешто прати модне трендове, по детаљима се уосталом препознаје стил. Оно што јој се допадне од актулених трендова успешно комбинује са модном класиком чему припада спој елегантних панталона и прслука.

Упечатљив каиш прави спону са ташном са менталним детаљима и притом је послужио за добар модни контраст у односу на класично одело. Сунчане наочаре припадају класици, док се истиче и сат око врата који је дао посебан печат њеном стајлингу, како се коментарише на Инстаграму.

 

 

Погледајте још једну одевну комбинацију Елме Ефлић Зукорић као пример њеног елегантног модног стила.

 

Подсетимо, муфтија Муамер Зукорлић, потпредседник Народне скупштине Републике Србије, председник и главни муфтија Мешихата Исламске заједнице у Србији, преминуо је 6. новембра 2021. године.

БОНУС ВИДЕО:

(Жена Блиц)