- Након тешке одлуке да напустим са децом свој родни град, информација о именовању на позицију помоћника министра образовања је дошла као прва лепа вест у нашим животима - написала је Елма Елфић, друга супруга покојног муфтије и народног посланика у Скупштини Србије Муамера Зукорлића, на свом Инстаграм профилу и додала:

- Радује ме чињеница да ћу у наредном периоду наставити да радим са тимом људи са којима сам у претходном мандату остварила дивну сарадњу, комуникацију и професионални однос.

 

 

- Рахметли муфтија ми је у задњој години свога живота дао два важна задатка: предложио ме је, а након тога сам и изабрана за предсједницу Универзитета и тиме постала први његов сарадник којем је за живота у потпуности уступио руковођење том установом.

- Знам да би данас био поносан, јер сам остварила његов дугогодишњи сан и допринела развоју Универзитета у земљи и свету. Други задатак је свакако именовање на позицију помоћника министра, те сама чињеница да и даље остајем на тој позицији говори да сам и тај аманет успешно понела, закључила је Елфићева.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".