Цакана је истакла да се у њеној породици поштује традиција, а да правим породичним вредностима учи и унуке: 

- Сви су талентовани, само треба да вежбају Дуња и Мирка да, Урош и није баш талентован. Свирају клавир, ми често певамо заједно те изворне песме, али они имају неки свој фазон у то се не мешам. Дуња јако лепо пева и воли старе песме, највише ми се допада што воли и осећа ту музику. Морамо да чувамо наше корене, баштину и традицију. То се преноси са колена на колено, а ја сам срећна што имам коме да пренесем па ће они некоме свом пренети – рекла је она.

Фото: АТА имагес

 

Певачица је недавно била у центру медијског интересовања јер је говорила о колегиницама које певају о султанима, а тај тип музике јој се никако не допада: 

- Познајем девојку која пева песму "Султан", она је добра девојка, али да усред Србије то буде хит, онда смо ми стварно луд народ. Ми не поштујемо наше вредности - била је јасна, али је рекла да нема ништа против Тијане Милентијевић, само да се мора повести рачуна о чему се пева у нашој држави: 

 

 

- Жао ми је што у нашој култури не постоји граница да не можете свашта да певате. Мени то иде на нерве. Ја не могу да певам песму у којој се помињу "паре, паре, брусхалтери" и остале глупости. Никада то не бих певала јер нисам тај тип. Желим да задржим овако.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: