Супружници већ дужни низ година уживају у складном браку, а детаљи из њиховог приватног живота, не престају да интригирају јавност.

Међутим, мало тога се зна о Јелениној прошлости, као и животу који је водила пре него што је постала супруга славног српског тенисера.

Фото: Профимедиа

 

 

Особа блиска Јелени Ђоковић, решила је да открије мање познате детаље из њене прошлости:

– Јелена је увек била другачија од свих нас, била је амбициозна девојчица. Имала је проблеме да се уклопи у друштво због тога. Хтела је да тренира, учи, ради, а то наши вршњаци нису баш најбоље разумели. Сада, када гледам са ове дистанце, добро је што је била вредна и упорна девојка. Тренирала је тенис читаву основну школу и отуд датира њено познанство са Новаком. Сестра и она желеле су да оду у иностранство, а један од начина да то остваре биле су спортске стипендије пошто им родитељи нису имали новца – открила је Јеленина пријатељица.

Фото: Профимедиа

 

 

Саговорница је такође октрила да је Јелена радила у кладионици као шанкерка, пре него што је упловила у љубавну романсу са Ђоковићем:

– Радила је као шанкерка у једној кладионици. Имала је плату око 28.000 динара. Увек је долазила пре свих на посао, била је веома вредна, педантна, повучена. Сви данас у тој кладионици причају лепо о њој. Радила је неколико месеци и о том искуству отворено говори, то не крије. Касније је била промотерка по разним догађајима – рекла је она.

Фото: Профимедиа

 

 

Љубавни живот Ђоковића, није био увек као из бајке, јер како Јеленина пријатељица тврди, због недостатка пара, тешко су се и виђали:

– Организација њихових састанака граничила се са научном фантастиком. Она је била студенткиња која је једва сакупила новац да оде у иностранство, а он тенисер који није имао пара да финансира тако тежак и скупоцен пут. Авиони су за њих представљали свемирске летелице које нису могли да досегну. Довијали су се на све могуће начине. Били су ослонац једно другом, он је њој долазио на испите, а она њему на турнире. Професори су му дозвољавали да седи на самом крају амфитеатра и да је посматра док учи или одговара јер им је то време које су проводили заједно много значило, па макар и на такав начин – открила је Јеленина пријатељица за Свет.

БОНУС ВИДЕО: