Њој и брату Стефану отац, славни тенисер и мајка Јелена усадили су иновативни начин размишљања, маште, игре, а свакодневно са њима разговарају о изражавању емоција и креативности.

Фото: Танјуг/АП, М. Вукадиновић

 

 

По много чему спортиста и његова изабраница се у потпуности слажу ипак постоји пар ставки око којих се сукобљавају.

Обоје су за то да је деци неопходно поставити границе, наравно уз љубав и разумевање.

Разлика је та што је ћерка Новака Ђоковића тату потпуно опчинила и није у стању да јој каже не, због чега је део око њеног васпитања суптилно пребацио на Јелену која је на његово изненађење временом такође постала попустљива, али из педагошког разлога, што је главна окосница расправе у њиховом дому.

Фото: Профимедиа

 

 

О чему се ту  тачно ради најбоље је у једном од својих ретких интервјуа објаснила Јелена: 

- Мој син највише воли да слаже Лего коцкице и слуша музику, док са оцем воли да игра тенис и гледа мечеве, што мами можда није најомиљеније. С ћерком волим да плешем, она воли да се шминка, док ја то не волим. Али, морам да поштујем њену слободу изражавања кроз такву врсту уметности - истакла је Јелена па наставила причу:

- Имала сам баш ситуацију са супругом где је он крититиковао зашто јој не забраним шминкање, под аргументом да је она још мала и да је учимо погрешним стварима.

Фото: Профимедиа

 

 

- На то сам му одговорила да она то жели и да не могу ништа да јој забраним, већ да јој само помогнем да то ради боље.

Својим ставом Јелена је изазвала подељене коментаре, те док су многи стали на њену страну јер деци треба пружити све, најпре љубав, било је и оних који су ипак остали уз Новака.

БОНУС ВИДЕО: