Откако је супруга Новака Ђоковића драстично почела да губи на тежини, што је резултат строге промене у исхрани, а очитава се у њеном изгледу, на рукама, ногама, али и лицу, сви се питају колика је заправо килажа и висина Јелене Ђоковић.

Фото: Профимедиа/АТА имагес

 

 

Жена славног спортисте, иначе директорка Фондације "Новак Ђоковић" по рођењу наследника почела је са специфичном исхраном.

Одрекла се слаткиша, млечних и месних производа, а кренула је са напорним тренинзима, планинарењем и сличним активностима које јачају и формирају мишиће.

Фото: Профимедиа

 

 

Неоспорно је да Јелена одлично изгледа. Кад обуче уску хаљину, ретко која дама домаће јавне сцене може да јој парира, а губитак килограма одразио се и на њеном лицу, те су јагодице природно дошле до изражаја без ботокса и хијалурона.

Здрав начин исхране и физичка активност најбоље су очигледно решење природне лепоте којом Новакова супруга плени.

Фото: Профимедиа

 

 

Истини за вољу, она је у самом старту имала одличне темеље за то.

Килажа и висина Јелене Ђоковић одувек су биле сразмерне и у складу са оптималним, а сада је она то посебно довела до савршенства.

Често је у последње време можемо видети у штиклама, што може да завара, међутим подаци су следећи - 170 цм је висока, а 60 кг тешка.

БОНУС ВИДЕО: