Римејк дуета за песму "Не рачунај на мене", коју су некада давно певале Цеца Ражнатовић и Мира Шкорић а сада је снимила Маја Беровић са Цецом, актуелизовао је причу о свађи некада најбољих другарица која траје чак 15 година.

Цеца и Мира су биле нераздвојне, спавале су у истом кревету, а сада је се поново спекулише о разлогу њихове свађе. Како преноси "Скандал", у питању су нерашчишћени финансијски рачуни и позајмица.

Њих две нису разговарале, али су у медијима тек после неколико година почеле да причају о томе и признале су да се разишле. Никада нису желеле да открију шта је то било што је пукло међу њима.

- Што се тиче нашег односа могу само да кажем да свака веза има свој почетак и крај, и то увек с разлогом - рекла је Цеца.

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, Мира Шкорић се о пријатељству огласила тек након што је сахранила своју мајку, а на питање да ли је тачно да јој Цеца није изјавила саучешће рекла је:

- Тачно је да ми Цеца није изјавила саучешће, није ме позвала, није ми послала поруку. Поред краљице свих времена Зорице Брунцлик, први пут ћу да откријем, Јелена Карлеуша је у тим тешким тренуцима била уз мене и пре свих ми изјавила саучешће. Цеца, ето, то није учинила. Наравно, никоме не замерам. Свако има своје разлоге, али истина је да ме није позвала. Пукну бракови после 40 година, а не једно пријатељство. Не постоји шанса да се ја прва јавим. То што је између нас више није ни битно. Ја са њом нисам у свађи, једноставно не комуницирамо, не дружимо се. Ето преполовите јабуку па покушајте да је саставите. Не може да буде иста. Тако ни нас две не можемо да будемо као пре - завршила је Мира.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не бих износила разлог јер не постоји, само је дошло до прекида комуникације. Нас две не мислимо исто, једноставно нисмо исто. Знамо да смо некад биле као једно али, не треба плакати, све је то живот. Јасно ми је да је интересантно, међутим, не треба правити од комарца магарца. Цеца је велики уметник, звезда, и ту нема поговора. У прошлости сам увек имала лепо мишљење о њој - испричала је Мира Шкорић и додала:

- Никада се нећу помирити са Цецом. Не бих ни причала о томе, боље да ћутим. Желим јој сву срећу овог света.

Мира Шкорић се огласила када је урађен римејк песме па је између осталог и написала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Теби више не могу да ћутим док ти лајеш, теби ћу рећи мала неваспитана, недопрцана глупачо, с обзиром на то да твоја распала менторка читав свој живот подмеће друге за сопствене ратове и ти си насела - написала је Мира између осталог и жестоко ударила на Мају Беровић и на Цецу.

Цеца је својевремено била доста сажетија па је само поручила: "Што се тиче нашег односа могу само да поручим да свака веза има почетак и крај." 

(Скандал/Курир)

БОНУС ВИДЕО: