Мелина и Харис одличили су да се разведу после две дециније брака. Покушали су неколико пута да се помире, али све је било пропало. Последњи пут је био договор да оду на Малдиве, али Харис није желео. После тога је Мелина отишла са ћерком на две недеље.

 

 

- Они су се трудили да реше несугласице и проблеме у браку, али није им ишло. Сваки покушај је заправо био промашај. Последњи у низу је такође пропао. Био је договор да заједно отпутују на Малдиве, где иначе иду парови јер је окружење такво да су усмерени једни на друге. Али Харис је одустао од тог пута. Тада се дефинитивно знало да од помирења нема ништа. Мелина је на пут отишла с наследницом и лепо су се одмориле, уживале су на егзотичној дестинацији. Њихово последње заједничко путовање на којем је све било у реду је Црна Гора. То је било пре неколико година, од тада нигде заједно на одмор нису ишли. Свако је ишао својим путем - изјавио је извор близак Харису и Мелини.

 

Мелина је дала интервју за медије у ком је причала искрено о браку и деци: 

- Ми смо све цап, цап, цап. И за мој карактер је то најбоље. Феноменално је што је било једно дете за другим, све се тако лепо сложило, како треба да буде. Хари је увек говорио: "Неће мени чико у општини рећи сад сам ја венчан, ја ћу рећи кад сам ја венчан." И то је код њега било тако, ја сам мало била збуњена, али није ми било ни нелогично, брзо је дошла трудноћа и рекох "хајде, нема везе". И све као сад ћемо, сад ћемо, али живот иде - рекла је она па додала:

- Кад одлучите да сте венчани, ви сте венчани. Ми смо од првог дана живели, ја сам од првог дана користила то презиме и то ми је тако било природно. Презивала сам се Галић. Ја сам то презиме осећала као своје. И опет, на крају, то потписивање, осим те журке, није значило никакву промену у нашим животима - истакла је креаторка кроз осмех у емисији "Гоца шоу". Њих двоје су се венчали након 12 година заједничког живота, а на вечну љубав су се зарекли 2014. године на једној луксузној јахти, усидреној надомак Дубровника.

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: