Проблеми са здрављем једне од највећих вокала Србије, јавили су се пре него што је ушла у четрдесету годину живота. Она је дожиела срчани удар у емисији. 

- Бол је био неописиво јак и мислила сам да никада неће престати. У тој агонији сам се онесвестила, а када сам дошла себи, уследио је шок. Ја, млада жена која још није достигла ни 40 и жестока поборница веганске исхране, доживела сам инфаркт пред камерама, усред снимања емисије - испричала је једном приликом Ивана.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Ивана је присталица веганске исхране и здравог начина живота. Међутим, инфаркт који је доживела променио јој је живот. 

- Недостатак даха и умарање чак и приликом пењања на други спрат, трчања за бусом и намештања кревета ујутру нису били довољан разлог да схватим да нешто није у реду док на снимању емисије ‘Ко је код Које’ нисам осетила неописив бол који никако није престајао. Тог мартовског дана, упркос веганској исхрани и релативно младим годинама, доживела сам срчани удар, а тај немили догађај сада ми је опомена за цео живот - истакла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Још увек није јасно шта је узрок инфаркта: 

- Пресудне су биле неке друге ствари, не године, а ни генетика, јер у мојој породици нико није имао срчаних проблема. Био је повишен холесерол, али то је било тако и док сам била млађа. Лекари и даље немају одговор на питање зашто се то десило - рекла је једном приликом Ивана.

(Нова)

БОНУС ВИДЕО: