Мистерија око огрлице фолк диве посебно је обележила њену каријеру.

Наиме, у емисију Милована Илића Минимакса јавила се жена која је испричала језиву причу.

фото: Принтскрин/Јутјуб / SamoZaVaseOci

 

Она је тада рекла да је оглица коју носи Светлана Цеца Ражнатовић управо оглица њене преминуле сестре, коју је исчупао њен покојни муж.

Међутим, споран део емисји је избрисан и немогуће га је наћи.

Нешто касније, јавила се жена код које је наводно купљена огрлица која је тада изјавила да је упитању копија направљена у Прагу.

- Желим да скинем недоумицу и да жену више не нападају да је тај накит Арканово ратно профитерство. Појединци су дали себи за право да причају свашта сада када он није међу нама. Стојим иза својих речи, прошло је много година, а сигурна сам да се и она сећа. Та фама око тога је неправедна. Не знам ко њу има право да осуђује, она је све то од мене купила и не постоји никаква пљачка. Сви комплети су деловали импозантно и врло ефектно, као да су прави. Цеца је дивна жена, нормална, квалитетна, пријатна, која уме да се понаша са људима. Нисам у контакту са њом, нити више продајем такав накит, дуго сам се премишљала да ли да овако јавно говорим. Ето, сада нека сви знају да је она чиста као суза и да нико не може ништа да јој каже. Све те приче су биле лажи и спекулације које таква жена, која је прошла голготу, није заслужила - закључила чје она.

Шта је истина вероватно никада нећемо сазнати и ово ће остати једна од легендарних прича деведесетих.