Misterija oko ogrlice folk dive posebno je obeležila njenu karijeru.

Naime, u emisiju Milovana Ilića Minimaksa javila se žena koja je ispričala jezivu priču.

foto: Printskrin/Jutjub / SamoZaVaseOci

 

Ona je tada rekla da je oglica koju nosi Svetlana Ceca Ražnatović upravo oglica njene preminule sestre, koju je isčupao njen pokojni muž.

Međutim, sporan deo emisji je izbrisan i nemoguće ga je naći.

Nešto kasnije, javila se žena kod koje je navodno kupljena ogrlica koja je tada izjavila da je upitanju kopija napravljena u Pragu.

- Želim da skinem nedoumicu i da ženu više ne napadaju da je taj nakit Arkanovo ratno profiterstvo. Pojedinci su dali sebi za pravo da pričaju svašta sada kada on nije među nama. Stojim iza svojih reči, prošlo je mnogo godina, a sigurna sam da se i ona seća. Ta fama oko toga je nepravedna. Ne znam ko nju ima pravo da osuđuje, ona je sve to od mene kupila i ne postoji nikakva pljačka. Svi kompleti su delovali impozantno i vrlo efektno, kao da su pravi. Ceca je divna žena, normalna, kvalitetna, prijatna, koja ume da se ponaša sa ljudima. Nisam u kontaktu sa njom, niti više prodajem takav nakit, dugo sam se premišljala da li da ovako javno govorim. Eto, sada neka svi znaju da je ona čista kao suza i da niko ne može ništa da joj kaže. Sve te priče su bile laži i spekulacije koje takva žena, koja je prošla golgotu, nije zaslužila - zaključila čje ona.

Šta je istina verovatno nikada nećemo saznati i ovo će ostati jedna od legendarnih priča devedesetih.