Популарност је стекла као спортска новинарка, а онда су уследили многи пројекти у којима је заблистала. Током своје каријере није пуно говорила о свом приватном животу, а једном приликом открила да да није имала лако детињство.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пред камерама сам, још од детињства, била веома опуштена. Прво искуство на великом сету имала сам у Истанбулу, када сам као модел снимала рекламу за шампон. Феноменална америчка продукција дошла је с брдом опреме, а ја сам била третирана као филмска звезда. (смех) Имала сам дублерку на којој су намештали светло, ја бих само дошла да снимим сцену. Први пут пожелела сам да будем неко с телевизије. Кад сам то постала, схватила сам да овде нема гламура већ напорног рада, али сам баш срећна - рекла је Драгана тада.

Она се тада присетила и рата и испричала да је са избегла из родног Сарајева и да да тај период живота памти као веома трауматичан.

Фото: РТС принтскрин, Инстаграм принтскрин/dragana.kosjerina

 

 

- Прво помислим на избеглиштво. Друго, оца нисам видела четири године. Када се наша породица коначно поново састала, кад смо видели да смо сви ту живи и здрави, требало је креирати нови живот. Потом се цела прича завршила разводом родитеља, што је исто траума. Не желим да ово звучи патетично, али током целог мог детињства смењивале су се озбиљне турбуленције. Због тога сам веома брзо одрасла. Негде сам прочитала да су на породицу највише усмерена деца из растурених домова. То је истина. Не прође дан да се с мојима не чујем телефоном, а у међувремену разменимо ко зна колико порука - испричала је била Драгана.

БОНУС ВИДЕО: