Певач је сада први пут проговорио о разводу. Како навод, о томе не прича са децом, они сами знају шта се дешава. 

- Чујем и видим шта се пише о мени, не желим да дајем изјаве. Сад да ме питаш за интимне ствари нема смисла. Ништа ме не погађа, ништа од тога није истина. Звали су ме за изјаве, нисам хтео да дајем. Не разговарам са децом о томе, питајте све оне који су чланови породице. Не разговарам са њима о ситуацији, знају они шта се дешава, питајте Мелину, ја не знам ништа - рекао је Харис.

Фото: Петар Милошевић

 

Певач легендарног гласа је причао и о ћерци која је сваким даном све лепша и популарнија: 

- Не смета ми што је Ђина лепа, ја се не мешам не саветујем, може доћи до судара мишљења, о друштвеним мрежама не желим да знам, нисам упућен, то препуштам њој, она зна шта ради. Ако јој добро иде онда је успешна. Ако је одлучила, што да не буде у јавности. Син Кан некад дође на наступ, како им падне на памет. Не знам шта је у њиховој глави за моје наступе - рекао је он.

Он је истакао да све успомене добре и лоше оставља иза себе да од њих нема ништа: 

- Ја добре и лоше успомене остављам иза леђа, од прошлости нема ништа. Нити може да се промени нити ништа. И да се кајем и да се радујем то не помаже ништа. На будућност гледам отворених очију, немам негативних аспеката, гледам да искористим све моменте у животу који ми се пружају - рекао је Харис у емисији "Премијера викенд специјал".

БОНУС ВИДЕО: