Pevač je sada prvi put progovorio o razvodu. Kako navod, o tome ne priča sa decom, oni sami znaju šta se dešava. 

- Čujem i vidim šta se piše o meni, ne želim da dajem izjave. Sad da me pitaš za intimne stvari nema smisla. Ništa me ne pogađa, ništa od toga nije istina. Zvali su me za izjave, nisam hteo da dajem. Ne razgovaram sa decom o tome, pitajte sve one koji su članovi porodice. Ne razgovaram sa njima o situaciji, znaju oni šta se dešava, pitajte Melinu, ja ne znam ništa - rekao je Haris.

Foto: Petar Milošević

 

Pevač legendarnog glasa je pričao i o ćerci koja je svakim danom sve lepša i popularnija: 

- Ne smeta mi što je Đina lepa, ja se ne mešam ne savetujem, može doći do sudara mišljenja, o društvenim mrežama ne želim da znam, nisam upućen, to prepuštam njoj, ona zna šta radi. Ako joj dobro ide onda je uspešna. Ako je odlučila, što da ne bude u javnosti. Sin Kan nekad dođe na nastup, kako im padne na pamet. Ne znam šta je u njihovoj glavi za moje nastupe - rekao je on.

On je istakao da sve uspomene dobre i loše ostavlja iza sebe da od njih nema ništa: 

- Ja dobre i loše uspomene ostavljam iza leđa, od prošlosti nema ništa. Niti može da se promeni niti ništa. I da se kajem i da se radujem to ne pomaže ništa. Na budućnost gledam otvorenih očiju, nemam negativnih aspekata, gledam da iskoristim sve momente u životu koji mi se pružaju - rekao je Haris u emisiji "Premijera vikend specijal".

BONUS VIDEO: