Државна секретарка у Министарству туризма и омладине, Милена Поповић, честитала је данас рођендан свом сину првенцу, кога је добила са трагично настрадалим косовским политичарем Оливером Ивановићем.

Милена и Оливер добили су Богдана, који је данас основац, а она му се на мрежама обратила емотивним речима.

 

 

- Рођен на данашњи дан. Из велике и чисте љубави. Богом дан. Дечак љубав. Дечак храброст. Највећа радост и снага свога оца. Са четири године научио шта је затворска ћелија, Суд, неправда, борба за оца. Живео за посете понедељком и четвртком. Бројеве и слова научио у затворској ћелији са оцем. Рођендане проводио под полицијским надзором. Палио свећу неђељом у цркви за тату. Са непуних седам сазнао шта је смрт. Убиство. Гроб. Црнина. Туга. Бол. Променио град, школу, живот - написала је она и додала:

- Они који су пуцали у његовог оца, пуцали су у његово детињство. Његову радост. И данас у њега пуцају, неки најближи људи. Пуцају му у срце, а нису свесни шта раде. Али, расте један Оливер Ивановић, праведан и пркосан, онај који прашта, али никад не заборавља. Срећан ти рођендан око моје. Расти и буди здрав, остало ћемо сами - написала је Милена на свом Инстаграм профилу.

БОНУС ВИДЕО: