Državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, Milena Popović, čestitala je danas rođendan svom sinu prvencu, koga je dobila sa tragično nastradalim kosovskim političarem Oliverom Ivanovićem.

Milena i Oliver dobili su Bogdana, koji je danas osnovac, a ona mu se na mrežama obratila emotivnim rečima.

 

 

- Rođen na današnji dan. Iz velike i čiste ljubavi. Bogom dan. Dečak ljubav. Dečak hrabrost. Najveća radost i snaga svoga oca. Sa četiri godine naučio šta je zatvorska ćelija, Sud, nepravda, borba za oca. Živeo za posete ponedeljkom i četvrtkom. Brojeve i slova naučio u zatvorskoj ćeliji sa ocem. Rođendane provodio pod policijskim nadzorom. Palio sveću neđeljom u crkvi za tatu. Sa nepunih sedam saznao šta je smrt. Ubistvo. Grob. Crnina. Tuga. Bol. Promenio grad, školu, život - napisala je ona i dodala:

- Oni koji su pucali u njegovog oca, pucali su u njegovo detinjstvo. NJegovu radost. I danas u njega pucaju, neki najbliži ljudi. Pucaju mu u srce, a nisu svesni šta rade. Ali, raste jedan Oliver Ivanović, pravedan i prkosan, onaj koji prašta, ali nikad ne zaboravlja. Srećan ti rođendan oko moje. Rasti i budi zdrav, ostalo ćemo sami - napisala je Milena na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: