Сада је после језивих претњи, Бане Ђокић поднео кривичну тужбу против Јањуша. 

Раније је Марко живео код Банетов оца, а сада је дошло до потпуног расула између бивших цимера и пријатеља. 

Наиме, све је почело након што је Бане Ђокић изнео тврдње како је покојни Јањушев брат, Михаило, био одбачен од стране породице. 

- Јањуш ми прети како ће по мени да пи*ају, како ће ме убити неко, како могу да зовем и полицију и Светог Петра и тужим га, али они ће мене наћи у Београду и свашта ми урадити. Како ће мене, његови пријатељи и ортаци са којима се он већ договорио, да нађу, да ме испребијају. Шта је разлог конкретно није рекао, него само да сам ја нешто причао и кренуо је са лавином увреда и претњи - прича Бане и наставља:

- Ја сам то пријавио и окачио на стори. Он је у Задрузи, али стигла ми је претња. Неки Мирко пише на мој стори: "Обећавам ти, плакаћеш!" Ја сам јавна личност, коментаришем, али не вређам и дао сам адвокату да покрене тужбу за кривично дело. 

Фото: АТА имагес

 

Бане је коментарисао да је Михајло био у лошим односима са породицом: 

- То је писано пре пар година и ја сам на конто тога коментарисао. И на основу онога што ми је пријатељ који се дружио са Михаилом признао. Он ми је дословно писао: "Много сам тужан, Миха ми је био друг и пријатељ... Његови су се дистанцирали од њега. Ужас. Кад год сам био у Београду, макар и на дан, проводили смо време заједно, другарски. Један сам од ретких који га није доживљавао као што га је доживљавало 99,9 одсто. Зато је имао потребу да прича са  мном. Да проводи време. Слушао ме је, али ме није послушао. Никад му нећу ово опростити!" - открива Бане за Свет и додаје:

- Пошто је Јањуш мени претио ја сад јавно показујем поруке човека који се дружио са Михаилом. Јањуш је живео у етно селу мог оца и засита је жалосно видети како се понаша. Без обзира на све што смо учинили да му помогнемо током његових тешких година, посебно током развода, осећам да би требало да буде свестан својих поступака. Јер смо ја и моја породица последњи људи који су тако нешто заслужили са његове стране. Никада јавно нисам износио ништа што би му шкодило, нити сам користио његове рањиве тренутке за своју корист. Ја сам много раније био упућен конкретно у Михаилову ситуацију, па ништа нисам коментарисао, а могао сам. Нисам ни сада ништа приватно изнео осим онога што мање, више сви углавном знају. Његов недавни повратак у ријалити такође ме збуњује, посебно након губитка члана породице, али то је његова одлука. Међутим, осуде јавности не могу се игнорисати. Иако пролази кроз тежак период, није примерено да зарађује новац на рачун људи који га подржавају. Ако је фрустриран својим животом, не би требало да користи друге као вентил за своје негативне емоције. Сада када сам суочен са његовим реакцијама врло ми је важно да поставим границе ради своје сигурности и интегритета. 

 

 

БОНУС ВИДЕО: