Заједно са екипом филма Јелена се појавила на црвеном тепиху лондонског Пицтурехоусе Централ, у креацији домаћег дизајнера Стефана Ђоковића.

Филм је снимљен у продукцији Амазон Приме Видео, а на фестивалу БФИ Лондон Филм Фестивал освојио је награду публике. У питању је акциони трилер редитеља Џорџа Ампонса, номинованог за награду БАФТА.

Сценарио су написали Арчи Медокс и Таз Скајлар, а поред Јелене Гавриловић главне улоге тумаче Стивен Одубола, Скајлар, певачица Меј Милер, Хери Пинеро и многи други.

Фото: Профимедиа

 

 

Филм Гассед Уп приказиваће се од 9. фебруара у преко 200 биоскопа широм Велике Британије, а од 29. марта биће доступан на стриминг платформи Приме Видео.

- Лепо је када се глуми изван земље, то је велика ствар за наше глумце, на овај начин се крчи пут и другима. Ми имамо веома талентоване глумце, имамо шта да понудимо свету. Срећна сам што сам део овог филма. Изузетна ми је част бити у екипи уметника који су номиновани за награду Бафта. Драго ми је да је филм имао великог успеха на фестивалу у Лондону и што ће имати биоскопски живот пре него се појави на платформама - изјавила је Јелена Гавриловић.

Фото: Профимедиа

 

 

Филм прати 20-годишњег Еша (Одубола), који покушава да заради новац за своју 14-годишњу сестру и пошаље мајку на рехабилитацију, али бива ухваћен у ланац организованог криминала који води млади и харизматични мигрант (Скајлар).

Фото: Профимедиа

 

 

"Гассед Уп" су продуцирали Руперт Престон и Ед Цаффреи из Сунрисе Филмс и дуо "Боилинг Поинт" Барт Русполи и Хестер Руоф из Асцендант Фокс. Остали продуценти су дугогодишњи сарадници Стефан Д’Барт и Вард Троуман из Бромантицс-а. У креативном тиму су и директор фотографије Штефан Чупек ("Гунс Акимбо“) и монтажери Ричард Кетриџ ("Дечак звани Божиц́") и Кристофер Дикенс ("Милионер из блата"). Сунрисе Филмс управља међународним правима.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: