Истакнута певачица, Ана Бекута је имала коментар на облачење Милице Констандиновић која је на наступу имала комбинезон који је једва прекривао интимне  делове.

Биљана Сечивановић је сада дала свој суд на коментар старије колегинице, а потом и на модни тренд међу колегиницама. Она се у својој каријери искључиво служила само  певањем: 

- Свако има право на своје мишљење и на то да изађе на сцену како жели. Ја ту не бих заузимала страну ни Ане Бекуте ни младих такмичара. Неко ће да гради каријеру певањем, а неко танга гаћицама, свако бира за себе - рекла је певачица.

Ана није имала нимало похвалне речи: 

- Ја да сам видела да си ти обукла танга гаће, не бих ти дала глас. Нисам за то да се наше кандидаткиње појављују тако, уопште није важно који је век. Ниједна цура убудуће неће добити мој глас ако се појави у тангама. Милице, праштај, ал’ такав је мој став - рекла је Ана, док се Милица правдала да није у тангама.

- Како ниси? Окрени се - одговорила јој је певачица, што је такмичарка и учинила.

- Обукла сам се овако јер сматрам да нема свако прилику да стане на ову сцену и  "Звезде Гранда" треба максимално испоштовати - истакла је Милица, након чега је Поповић захтевао да Цеца провери да ли такмичарка стварно носи танге.

У расправу се укључила и Светлана Цеца Ражнатовић која је ипак похвалила такмичарку.

- Како си згодна, како си млада! Боди девојка има. Дете је згодно, младо и једро - закључила је Цеца, а Бекута је наставила да коментарише.

- Танга боди! Није ово за сцену, довиђења - закључила је она тада.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: