Istaknuta pevačica, Ana Bekuta je imala komentar na oblačenje Milice Konstandinović koja je na nastupu imala kombinezon koji je jedva prekrivao intimne  delove.

Biljana Sečivanović je sada dala svoj sud na komentar starije koleginice, a potom i na modni trend među koleginicama. Ona se u svojoj karijeri isključivo služila samo  pevanjem: 

- Svako ima pravo na svoje mišljenje i na to da izađe na scenu kako želi. Ja tu ne bih zauzimala stranu ni Ane Bekute ni mladih takmičara. Neko će da gradi karijeru pevanjem, a neko tanga gaćicama, svako bira za sebe - rekla je pevačica.

Ana nije imala nimalo pohvalne reči: 

- Ja da sam videla da si ti obukla tanga gaće, ne bih ti dala glas. Nisam za to da se naše kandidatkinje pojavljuju tako, uopšte nije važno koji je vek. Nijedna cura ubuduće neće dobiti moj glas ako se pojavi u tangama. Milice, praštaj, al’ takav je moj stav - rekla je Ana, dok se Milica pravdala da nije u tangama.

- Kako nisi? Okreni se - odgovorila joj je pevačica, što je takmičarka i učinila.

- Obukla sam se ovako jer smatram da nema svako priliku da stane na ovu scenu i  "Zvezde Granda" treba maksimalno ispoštovati - istakla je Milica, nakon čega je Popović zahtevao da Ceca proveri da li takmičarka stvarno nosi tange.

U raspravu se uključila i Svetlana Ceca Ražnatović koja je ipak pohvalila takmičarku.

- Kako si zgodna, kako si mlada! Bodi devojka ima. Dete je zgodno, mlado i jedro - zaključila je Ceca, a Bekuta je nastavila da komentariše.

- Tanga bodi! Nije ovo za scenu, doviđenja - zaključila je ona tada.

(Blic)

BONUS VIDEO: