Када је реч о буџету, креаторка заради чак десет пута више од свог супруга. Ипак, ова новчана разлика не прави проблеме у њиховом заједничком животу. Све се сматра заједничким  новцем. 

Верица је од Вељка старија чак 35 година, заједно се појављују на важним друштвеним догађајима и истичу да је међу њима најважније поштовање, а љубав је иста као првог дана када су се срели. Разлика у годинама је у народу на балканским просторима и даље табу. 

Венчали су се 2013. године а од тада живе на једном имању. Наиме комшије су откриле да је Верица продала своју стару кућу на Авали. Према њиховим  речима, креаторка је убрзо схватила да је погрешила, па је купила другу на истој локацији. Како су изнели становници ове београдске планине, креаторка је ту луксузну кућу продала фирми за мале паре јер је имала баш великих финансијских проблема. Та кућа је после стављена под хипотеку, а сада је, због дугова те фирме, у власништву банке.

Фото: АТА имагес

 

Верица је искрено одговорила на питање колико Вељко зарађује: 

- Мој муж у народном позоришту има 40.000 динара плату, а ја примам десет пута више. Уопште није важно ко колико има, да ли он има више или ја. Ми то заједно имамо. Никад нисам стављала на вагу то колико новца ко донесе у кућу. Битно ми је да имамо љубав, од ње смо саздани и од ње живимо, а све остало долази после тога - казала је Верица у "Магазин ин", па је додала: 

- А мој Вељко кад сутра буде направио велику каријеру, а хоће сто посто, сигурно ме неће оставити. Ја то знам и осећам, тако да ту нема дилеме, да кажем само због ових душебрижника!

(Република)

БОНУС ВИДЕО: