Kada je reč o budžetu, kreatorka zaradi čak deset puta više od svog supruga. Ipak, ova novčana razlika ne pravi probleme u njihovom zajedničkom životu. Sve se smatra zajedničkim  novcem. 

Verica je od Veljka starija čak 35 godina, zajedno se pojavljuju na važnim društvenim događajima i ističu da je među njima najvažnije poštovanje, a ljubav je ista kao prvog dana kada su se sreli. Razlika u godinama je u narodu na balkanskim prostorima i dalje tabu. 

Venčali su se 2013. godine a od tada žive na jednom imanju. Naime komšije su otkrile da je Verica prodala svoju staru kuću na Avali. Prema njihovim  rečima, kreatorka je ubrzo shvatila da je pogrešila, pa je kupila drugu na istoj lokaciji. Kako su izneli stanovnici ove beogradske planine, kreatorka je tu luksuznu kuću prodala firmi za male pare jer je imala baš velikih finansijskih problema. Ta kuća je posle stavljena pod hipoteku, a sada je, zbog dugova te firme, u vlasništvu banke.

Foto: ATA images

 

Verica je iskreno odgovorila na pitanje koliko Veljko zarađuje: 

- Moj muž u narodnom pozorištu ima 40.000 dinara platu, a ja primam deset puta više. Uopšte nije važno ko koliko ima, da li on ima više ili ja. Mi to zajedno imamo. Nikad nisam stavljala na vagu to koliko novca ko donese u kuću. Bitno mi je da imamo ljubav, od nje smo sazdani i od nje živimo, a sve ostalo dolazi posle toga - kazala je Verica u "Magazin in", pa je dodala: 

- A moj Veljko kad sutra bude napravio veliku karijeru, a hoće sto posto, sigurno me neće ostaviti. Ja to znam i osećam, tako da tu nema dileme, da kažem samo zbog ovih dušebrižnika!

(Republika)

BONUS VIDEO: