- Снимила сам дует и са ћерком, да, не знам да ли је постала хит, али у стомаку осећам да је добра. Имала сам велику жељу да људи чују како моја ћерка пева, снимићемо и спот. Заиста сам много радила ове године, ништа не стижем! Кренуће она својим стопама, ако одлучи да се бави музиком, биће то сигурно добро - уверена је певачица и додаје:

- Нисмо се раније ћерка и ја пуно одвајале, али сад кад пуно радим, мислим да јој недостајем. И даље смо у Новом Пазару, али планирам да се преселим, видећемо да ли ће то бити Београд или Нови Сад. Морам, шта ћу, због посла морам да се преселим. Ја покушавам стално да све ускладим, али не иде више. Волела бих да ме наследи, да крене да се бави музиком, али она је тотално другачија. Она је мој тотални опозит, новинари би имали пуне руке посла с њом. Ја сам мало смиренија, суптилнија, а она је прави зврк - каже Елма у емисији "Премијера - Викенд Специјал". Синановићева се осврнула и на своје колеге, па истакла да Дарка Лазића највише воли.

- Дарко Лазић је мој омиљени певач, не бих да кажем број један, али сигурно међу најбољим вокалима. Гледали смо и да ми снимимо дует, фалио ми је тај неки мушки волак попут његов, али видећемо. Био је тај кобан период са короном, ништа нисмо радили, али сад смо кренули пуном паром, не стајемо! - истакла је Елма.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".