- Вишак килограма добила сам у периоду када ми је супруг преминуо. Била сам под стресом и у депресији и јела сам на нервној бази. Нисам се осећала добро, нисам била задовољна собом све док нисам одлучила да пробушим кашику - прича певачица и додаје да је изабор пао на кето дијету.

- Та дијета подразумева да се једу протеин и месо, јаја, сир, а никако шећер, воће и угљени хидрати. Нисам је дуго држала, јер није много здрава и не препоручује се на дуже стазе. После тога сам наставила здраво да се храним и досад сам смршала осам килограма. Никада не бих ишла под нож да бих смршала!

Елма каже да јој је у процесу мршављења доста помогао и посао којим је наставила да се бави.

- Имала сам радно лето са много концерата и била сам физички активна. Имам и собни бицикл, али не стижем да га возим редовно. Ишла сам и на третмане са термо ћебетом. Ту се лепо презнојим и избацим токсине из организма - прича певачица.

Елма каже да јој је, поред добре линије, битно и да буде негована.

- Водим рачуна о кожи. Пила сам и течни хлорофил, који ми је прочистио кожу. Када лепо изгледате, имате и више воље да се негујете. Мада, килажа није пресудна за добар изглед једне жене. Познајем даме које имају вишак килограма и прелепо изгледају јер умеју то да носе.

- Сада се баш лепо осећам, посебно ми је било драго када сам обукла гардеробу која ми је дуго стајала у ормару јер ми је била мала. Имам још неких пет-шест килограма да скинем да бих достигла идеалну килажу, али битно ми је да се сада добро осећам у својој кожи - закључила је певачица.

(Курир.ТВ)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".