Како би била крај свог супруга у тешким тренуцима, није желела да снима нумере и да се експонира у јавности. Она не крије да је њен успех био загарантова јер је имала моћног љубавног саветникс који јој је све омогућио, а она је имала таленат за певање. 

Муж јој је био велики ослонац и подршка како у животу, а тако и у каријери, а после његове смрти дуго није могла да се опорави. Сада се полако, али сигурно у пуном сјају и са новим песмама враћа на сцену. 

Када је реч о њеном љубавном животу, она је признала да емотивног партнера нема, али да и даље верује у љубав и да је отворена за нове љубавне приче. 

- Што се тиче мог емотивног живота, ја сам сама и фокусирана сам на посао, за остало нисам заинтересована. Никад се не зна шта носи живот, ја сам отворена за везу, али тренутно је ситуација таква. 

Певачица не крије срећу што је њена добра пријатељица Цеца Ражнатовић коначно нашла партнера са којим ужива и крај кога је срећна. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/богдансрејовиц

 

- Ја волим много моју Цеки. Драго ми је што је она срећна и задовољна. Надам се да ће тако да остане заувек. Мени се Богдан много допада. Све је супер.

(24седам)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".