Марко је после одржаног помена млађем брату право из Пријепоља дошао у ријалити "Елита". 

Одмах је гостовао у емисији "Питања гледалаца" у којој је јавно изјавио да је бесан као рис на Банета Банета Ђокића, а које се тичу смрти његовог брата.

Фото: АТА имагес

 

- Онај Бане Ђокић, оно смеће, оно ус*ано го*но... Ево сада му обећавам, када га будем срео, а срешћу га у Београду, попи*аћу му се у уста... Изјавио је да сам ја и моја породица отерали брата од себе и да се зато он убио. Има јако добри моји другови који то све виде, и они кажу да кад га сретнемо, заједно ћемо му се попи*ати уста. А кад ме буде пријавио, рећи ћу: Господине инспекторе, зато и зато сам то урадио - рекао је синоћ Јањуш, а Бане се сада огласио на свом Инстаграму:

- Већ у понедељак идем да поднесем кривичне пријаве, а пријавио сам претње у МУП. См*адино једна, ти ћеш неком да претиш! Мислио сам да си људина, био уз тебе кад ти је било најтеже, а ти ми претиш. Нисам ти та твоја жена да можеш тако са мном. После ових речи које си ми јавно упутио, за то ћеш одговарати у то ти се кунем - написао је између осталог Бане који је додао и да је изјавио саучешће Јањушу чим се догодила трагедија.

Он је такође објаснио да је јавно о покојном Михајлу рекао само оно што је чуо и видео из медија.

БОНУС ВИДЕО: