Марко Јањушевић Јањуш изашао је накратко из "Елите", како би присуствовао четрдесетодневном помену најмлађем брату Михаилу, који је себи одузео живот 25. децембра прошле године.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 7 Елита

 

Јањуш је стигао у свој породични дом у Пријепољу, где се увелико окупља родбина и најближи пријатељи, након чега ће се упутити на локално гробље "Дворине", где је Михаило сахрањен 27. децембра прошле године.

Како пишу домаћи медији, Јањушева мајка Десанка све време јеца, а теши је најстарији син, као и отац.

Подсетимо, Михаило Јањушевић се пријатељима данима није јављао на телефон, а како преносе медији, нико од њих није знао где се налази. Након неколико дана пронађен је мртав у стану у коме је живео, а сумња се да је починио самоубиство.

СОС телефон за помоћ

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг, као и преко чета на сајту www.центарсрце.орг. Волонтери разговарају с људима који су усамљени, узнемирени, повређени, тужни, очајни, несигурни.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".