- Нема шта мени тешко да пада што је Филип Цар са Мајом. Она је имала симпатије према њему и пре него што је ушла у ријалити, а кад је дошла тамо те емоције су се поново родиле. Тиме што је ушао у везу са Мајом, Цар је показао да није озбиљно схватао Далилу Драгојевић, односно да се спрдао са њеним емотивним животом и Дејаном - истакао је Милан за "ЕксклузивНо".

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Цар гаји симпатије према Маји још из прошле сезоне. То је било јасно када је показао љубомору док је она била са мном, па је глумио мангупа и алфа-мужјака, а ја сам дечко у вуненим чарапама који блеји код коњића, понија и скупља јаја. Одавно је Цар "загризао" за Мају.

- Слабо гледам ријалити, па нисам видео то кад су њих двоје водили љубав. Да ја то желим, ја бих водио љубав са њом и поред 50 Царева. Код мене не постоје границе када зацртам нешто, али не бих то урадио јер вучем поуку из онога што се догодило. Ипак, уколико бих ушао у "Задругу", у мом креативном мозгу и мојој креативној глави би се родиле идеје да урадим нешто што нико не очекује - додао је у свом маниру Јанковић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Познајући Мају, која прави хаос и за коју не постоје границе, а на све то је атрактивна девојка која оствари све што замисли, ко зна шта би било ако би замислила да поново буде са мном. Али, ја не причам пуно него радим углавном. Што се Цара тиче, он је атрактиван момак, дечко са улице, е, сад, да ли је то фејк или рил, то се у ријалитију не може видети.

- Види се да изазива пажњу код девојака јер је мангуп са улице. Далила је атрактивна девојка која је оставила мужа у ријалитију, али то није ништа чудно и ново за ријалити. Жалосно је што је муж све то гледао и када све то гледамо из Дејанове перспективе - жалосно је, али, карма је шаргарепа, а Чорба је из гета - закључио је уз осмех некадашњи задругар.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".