- Ух, одакле почети?! Тешка тема. Била сам у Немачкој, дошла сам да их испратим 31. августа, 4. септембра је била годишњица, 5. септембра су ушли. Све је било нормално. Све је супер било. Нисам очекивала да ће се ово догодити. Ако будем рекла нешто, повредићу Дејана, жао ми га. И сад је као моје дете. Иритира ме то, ушла бих тамо и јавно им рекла неке ствари. Зашто је Дејан трпео ако је видео Далилино понашење према дотичном господину из Цриквенице. Он (Цар) је за мене дно дна, ја ћу се са њим лично обрачунати, кад изађе. Он је све намерно урадио, умешао се у брак. Ја преко тога не прелазим. Нисам хтела да идем код њега кући у Цриквеницу, јер његови немају везе са тим. Неће га спасити ниједна Србија, Хрватска ни Босна, ни Америка ни цела Европа, ја каква сам будала, стигнем на све стране. Може да се крије у том етно селу, пожелео маму и сестру, е тек ће сад они тебе да желе - прича Емина Мујић.

Фото: ТВ Пинк принтскрин, В. Данилов

 

- Повредио је Далилу, Дејана, мене, све. Он је олош, дно дна. Он криминалац? Није ни к од криминалца, он је п**** за мене и за све. Он се уфурао. Он што устане и прича: "Ја, па, ја"? Шта ћеш ти, јадо јадни? Моје дете онако да угњетава? Као заљубљен си, и онда ово. И ти ћеш тако? Ко си ти и шта си? Уништила сам ја и много јаче. Он загађује све у Задрузи, нико не устаје да му каже ништа.

- Далила је мало лабилна, затворен простор. Нећу да причам како је њен отац рекао. Он је повређен, и прича што је то тако. Далила је ушла после тога што је изгубила бебу. Као мајка, и ко је познаје, ја мислим да је то постпорођајна депресија. Жене у постпорођајној депресији не могу да виде ни мужа, а некад ни бебу. Ушла је одмах након губитка бебе, знам да ће да кажу, правдаш је, ћерка ти је. Нека је, нек ради шта хоће, молим Бога да само остане здрава и нормална. Не занима шта ко каже. Дејан нек је жив и здрав. Да ли ће бити заједно или не, њихова ствар - говорила је Мујићева:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Седам месеци има још. Волела бих да се помире. Огорчена сам на Дејана. Бићу груба, жао ми је што ће Дејан ово чути, па неће причати са мном. Нећу као Хусо "преписаћу му кућу". Кућа је њихова. Да су којим случајем су направили уговор њих двоје Дејан не би рекао реч за Далилу. Мислим да је све договор њих двоје.

- Ако неко познаје Драгојевиће ја их познајем. Од "Парова" до сад, знамо шта је радила та његова иста мати, брат, отац. Ја са оцем причам. Рекла бих да је бачена магија на Далилу са њихове стране, а Далила је помињала играчку, поздравила бих тату Горана, он зна шта им је доносио у кућу. Унешена је јакна Ане Кораћ за Микија, још на првој Задруговизији, ја пратим то. То је магија. Са Гораном сам се чула, пре 10ак дана. Није могао да верује, не може да чује Далилин глас, он је огрочен, толико је бола нанела Дејану. Мама ће стати уз њу и не може јој нико ништа.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".