Новак не крије на који начин он и Јелена васпитавају своју децу, а сада је поделио и важно спортско правило ког његов син Стефан мора да се држи.

Новак је причао о томе на који начин разговара са сином Стефаном када је реч о утакмицама Партизана и Црвене звезде. С обзиром на то да је познато да је Новак велики навијач Звезде, његов син Стефан подржава супарнички Партизан.

Занимљиво је да су неколико пута заједно долазили на утакмице Партизана, последњи пут на евролигашком дербију на којем су црно-бели били домаћини.

Фото: АТА имагес

 

 

- Надам се да то шаље добру поруку. Неки кажу да сам свом сину дозволио да навија за Партизан, а звездаш сам. Питају како сам то као отац могао да дозволим? Нисам ја њему ништа дозволио, нити сам то урадио да бих се некоме допао, него сам свом сину дао избор да навија за клуб за који хоће, и да се с тим у вези осећа како жели. То је суштина свега, рекао је Ђоковић у интервјуу за "Новости".

- Свом сину сам рекао да, што се мене тиче, може да иде на утакмице Партизана, и када игра са Звездом као што је то недавно био случај, па смо сви заједно породично ишли, или када игра против било ког другог тима.

- Може да навија за Партизан, али онога тренутка када га будем чуо да вређа Звездине играче, или да погрдно пева против највећег ривала, или неких других тимова, тог тренутка се завршава његова кампања присуства кошаркашким утакмицама! Он то зна и засад то поштује.

БОНУС ВИДЕО: