Њени родитељи су тек након што су увидели да је ништа неће спречити да се бави јавним послом одлучили да је подрже.

–Они су углавном имали предрасуде што се тиче тога, али наравно ја сам тврдоглави ован у хороскопу и ја уопште не дозвољавам да ми ико руши планове у животу, тако да сам ја била у фазону да немају другу опцију него да све то прихвате. И, наравно кад су они видели да све то ваља, да је група почела да функционише на начин на који јесте, и генерално сви ти моји први кораци и све то што се дешавало, прво тај мој контакт са естрадом је њима био супер и они су све то наравно прихватили, и дан данас су уз мене – рекла је Ивана.

Фото: АТА имагес

 

Певачица у већини случајева добија позитивне коментаре, међутим, као и код сваког, понекад се нађу и они мање лепи, а она је открила да ли је неки погађају.

–Генерално људи који се баве овим послом знају, и стварно су многе моје колегинице много лепше уживо, то морам да кажем. Углавном кад их видим им кажем то, пошто, што се каже, мучимо исту муку. Али то је нешто што просто не можеш да промениш. То је до камере и објектива и немогуће је да утичеш на то. Али опет, мени је драже да сам лепша уживо него на камери – закључила је за Гранд.

(ГРАНД) хттпс://гранд.нова.рс/схоwбиз/ивана-боом-николиц-о-родитељима/

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".