NJeni roditelji su tek nakon što su uvideli da je ništa neće sprečiti da se bavi javnim poslom odlučili da je podrže.

–Oni su uglavnom imali predrasude što se tiče toga, ali naravno ja sam tvrdoglavi ovan u horoskopu i ja uopšte ne dozvoljavam da mi iko ruši planove u životu, tako da sam ja bila u fazonu da nemaju drugu opciju nego da sve to prihvate. I, naravno kad su oni videli da sve to valja, da je grupa počela da funkcioniše na način na koji jeste, i generalno svi ti moji prvi koraci i sve to što se dešavalo, prvo taj moj kontakt sa estradom je njima bio super i oni su sve to naravno prihvatili, i dan danas su uz mene – rekla je Ivana.

Foto: ATA images

 

Pevačica u većini slučajeva dobija pozitivne komentare, međutim, kao i kod svakog, ponekad se nađu i oni manje lepi, a ona je otkrila da li je neki pogađaju.

–Generalno ljudi koji se bave ovim poslom znaju, i stvarno su mnoge moje koleginice mnogo lepše uživo, to moram da kažem. Uglavnom kad ih vidim im kažem to, pošto, što se kaže, mučimo istu muku. Ali to je nešto što prosto ne možeš da promeniš. To je do kamere i objektiva i nemoguće je da utičeš na to. Ali opet, meni je draže da sam lepša uživo nego na kameri – zaključila je za Grand.

(GRAND) https://grand.nova.rs/showbiz/ivana-boom-nikolic-o-roditeljima/

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".