У последњој епизоди серије "Црне свадбе", можемо видети да је један од главних криваца за сва дешавања зла супруга Миће Ђурића, која ни данас није остарила, од 1976. године.

Фото: РТС принтскрин

 

Она је Капетан, док у овој сезони није откривено ко је Црни војвода.

Такође, у последњој епизоди серије схватамо да се нечастиви уселио у нове жртве, те да је још један масакр на помолу. Мића је опет у Београду, а широка лепеза јунака, главних и споредних, део је процеса катабазе. Прву сезону затвара сцена искасапљене Данијеле Благојевић која је ипак жива.

Глумица Борка Томовић, о својој улози у "Црној свадби", говорила је за  "Танјуг Рефлектор":

-  Серија ''Црна свадба'' је један од најузбудљивијих сценарија које сам имала прилику да прочитам. То је нешто што нисам могла да испустим из руку и сигурна сам да ће самим тим гледаоцима бити још много узбудљвије. 

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

 

Уметница је гостујући у једној од емисија на Ртс-у открила да је била одушевљена својим ликом у серији, и временом са којим је морала да се поистовети.

- То је била једна од оних серија које док сам читала једва сам чекала да сазнам шта ће се даље десити, али не само са мојим ликом него уопште у целој серији - објашњава позната уметница.

- Лик Весне који играм је у епохи, односно у 70-тим годинама 20. века тако да ми је било интересантно да се вратим у то време и визуелно, а и да доживим Београд из тих година, да то видим кроз фотографије својих родитеља - објаснила је Борка. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".