U poslednjoj epizodi serije "Crne svadbe", možemo videti da je jedan od glavnih krivaca za sva dešavanja zla supruga Miće Đurića, koja ni danas nije ostarila, od 1976. godine.

Foto: RTS printskrin

 

Ona je Kapetan, dok u ovoj sezoni nije otkriveno ko je Crni vojvoda.

Takođe, u poslednjoj epizodi serije shvatamo da se nečastivi uselio u nove žrtve, te da je još jedan masakr na pomolu. Mića je opet u Beogradu, a široka lepeza junaka, glavnih i sporednih, deo je procesa katabaze. Prvu sezonu zatvara scena iskasapljene Danijele Blagojević koja je ipak živa.

Glumica Borka Tomović, o svojoj ulozi u "Crnoj svadbi", govorila je za  "Tanjug Reflektor":

-  Serija ''Crna svadba'' je jedan od najuzbudljivijih scenarija koje sam imala priliku da pročitam. To je nešto što nisam mogla da ispustim iz ruku i sigurna sam da će samim tim gledaocima biti još mnogo uzbudljvije. 

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Umetnica je gostujući u jednoj od emisija na Rts-u otkrila da je bila oduševljena svojim likom u seriji, i vremenom sa kojim je morala da se poistoveti.

- To je bila jedna od onih serija koje dok sam čitala jedva sam čekala da saznam šta će se dalje desiti, ali ne samo sa mojim likom nego uopšte u celoj seriji - objašnjava poznata umetnica.

- Lik Vesne koji igram je u epohi, odnosno u 70-tim godinama 20. veka tako da mi je bilo interesantno da se vratim u to vreme i vizuelno, a i da doživim Beograd iz tih godina, da to vidim kroz fotografije svojih roditelja - objasnila je Borka. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".