Миљана Кулић направила је данас скандал на лету из Ниша за Беч, када је након слетања у аустријску престоницу, устала док је авион још био у покрету до терминала.

- Марија је видно бесна, неком комшијама се није ни јавила кад је прошла! Чули смо само да је једној другарици рекла: "Ма не занима ме тај коцкар! Нека Миљана ради шта хоће, баш ме брига! Тај олош мени на очи не сме да изађе - тврди извор за домаће медије.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Миљана је данас раскринкала тотално Чолића, она је на свом Инстаграм профилу поделила све јавно:

- Није проблем, али нећу да губим време. Људи те манипулишу. И Марија и Синиша, ко год ти каже да треба да уђеш у ријалити за те паре... Ти си крв своју оставила тамо. Изнела си трудноћу тамо, провела пет година тамо. Не, може да се уђе, али да се улази заједно, да уђемо заједно, све на моје и твоје име. Правимо свадбу ако хоћете. Ако нећете, има ко ће да плати озбиљан кеш за ту свадбу овде у Бечу. Да дођеш, да направимо и живимо заједно. Свакако ћемо да живимо заједно ако се волимо - говори Зола на снимку.

- Али теби је битно да теби продукција да 3.000 евра недељно. Пусти те приче. Ја више у томе нећу да учествујем и не желим да губим време. Пусти то. Имаш тамо да се спрдаш, боли те к*рац, ако ти је то смисао живота, а не да направиш озбиљне ствари, да започнеш озбиљан живот са особом коју волиш највише. Али не конташ ти те ствари, приглупа си, мислим да си баш мало преглупа - додала је Кулићева.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: