Прва сезона је дефинитивно била најгледанија, а Тања не крије понос што је баш ту почела своју каријеру. Тада нису престали да јој се нижу успеси. 

–Увек ми прво падне на памет колико сам била мажена и пажена од стране челника "Звезда Гранда", посебно Саша и Жика, који су стално били са нама када смо кретали са нашим каријерама– искрена је Тања, а потом је открила кога би бирала за ментора да се сада такмичи у "Звездама Гранда".

–Марију Шерифовић бих изабрала дефинитивно, сви се лепе за њу. Она ми је једна од оних директних, некад и превише што младе особе можда не могу да разумеју. Ја сам стварно њен фан и могу да је доживим као искрену особу која свима жели најбоље и искључиво гледа у своје двориште– открила је певачица.

Фото: Принтскрин Инстаграм/tanja_savic_private

 

Певачица је и после двадесет година од емитовања успела да задржи почетничку славу.  

–Дефинитивно да није "Звезда Гранда" не би било овако и не бих имала овај пут, који сада имам. Имала сам свега 18 година када сам се појавила и невероватно ми је све то, не бих ништа мењала. Мењала сам се и физички и остварила сам се као мајка, и здравље ме је послужило да будем ту где јесам и нема грешке– истакла је Тања.

Тања је 2003. године заузела високо треће место. 

–Сећам се аудиције за "Звезде Гранда" и чини ми се да не бих имала трему да сам се претходне ноћи одморила, али сам те ноћи радила са својим бендом и била сам несигурна како ћу отпевати – испричала је једном приликом.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: