Црнокоси лепотан који је освојио срца многих дама је седео за клавиром и у заносу свирао тонове. У једном моменту је подигао једну руку, а затим и другу, а гледаоцима је остало само да погађају како се музика и даље чује. Некима су пале и безобразне мисли на памет. Међутим, када се сниматељ приближио клавиру, појавила се Миодрагова колегиница Ања Алач која је свирала клавир док је Баћа држао подигнуте руке. 

Глумачки пар је тада извео прави шоу. 

Глумце који су ишли са Радоњићем на факултет и у класу је овај снимак подсетио на квалитетно проведено време, у одличној атмосфери на Факултету драмских уметности у Београду, а кума популарног глумца Нина Јанковић прокоментарисала је видео снимак речима: "Недостаје ми факс".

 

 

Миодрага знамо захваљујући улози Баће у филму и серији "Јужни ветар", где игра криминалца заједно са Милошем Биковићем. Прича о момцима из криминалног миљеа Петру Марашу и Баћи ове године требало би да буде коначно завршена.

Ускоро се очекује почетак снимања трећег дела филма, а сценарио за трећи по реду дугометражни играни филм, настао по идеји редитеља Милоша Аврамовића, написао је Петар Михајловић.

Редитељ Милош Аврамовић је недавно на свом инстаграм профилу открио и назив трећег дела "Јужни ветар". Зваће се "Јужни ветар 3: Гас гебен", што у преводу са немачког језика значи "дати гас" или жаргонски "иде гас".

Милош Биковић је најавио крај овог пројекта: 

- Требало би да се заврши. Свака прича треба да има три чина. Мислим да смо ми сада пред почетком трећег чина и завршнице тог пројекта - рекао је недавно Биковић.

БОНУС ВИДЕО: