Crnokosi lepotan koji je osvojio srca mnogih dama je sedeo za klavirom i u zanosu svirao tonove. U jednom momentu je podigao jednu ruku, a zatim i drugu, a gledaocima je ostalo samo da pogađaju kako se muzika i dalje čuje. Nekima su pale i bezobrazne misli na pamet. Međutim, kada se snimatelj približio klaviru, pojavila se Miodragova koleginica Anja Alač koja je svirala klavir dok je Baća držao podignute ruke. 

Glumački par je tada izveo pravi šou. 

Glumce koji su išli sa Radonjićem na fakultet i u klasu je ovaj snimak podsetio na kvalitetno provedeno vreme, u odličnoj atmosferi na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a kuma popularnog glumca Nina Janković prokomentarisala je video snimak rečima: "Nedostaje mi faks".

 

 

Miodraga znamo zahvaljujući ulozi Baće u filmu i seriji "Južni vetar", gde igra kriminalca zajedno sa Milošem Bikovićem. Priča o momcima iz kriminalnog miljea Petru Marašu i Baći ove godine trebalo bi da bude konačno završena.

Uskoro se očekuje početak snimanja trećeg dela filma, a scenario za treći po redu dugometražni igrani film, nastao po ideji reditelja Miloša Avramovića, napisao je Petar Mihajlović.

Reditelj Miloš Avramović je nedavno na svom instagram profilu otkrio i naziv trećeg dela "Južni vetar". Zvaće se "Južni vetar 3: Gas geben", što u prevodu sa nemačkog jezika znači "dati gas" ili žargonski "ide gas".

Miloš Biković je najavio kraj ovog projekta: 

- Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo mi sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta - rekao je nedavno Biković.

BONUS VIDEO: