Новак Ђоковић је пре испадања са Аустралијан опена дао интересантан интервју за тамошњу најпознатију телевизију "Канал 9" током ког се разнежио док је причао о својој деци.

- Није лако, да будем искрен. Заиста ми је све теже по том питању како време пролази. Аустралија је дугачак пут, можда и најдужи који имамо читаве године. Бити далеко од њих пет седмица је заиста много, рекао је Новак.

Фото: Профимедиа

 

 

- Мој син сада је стар девет година, а ћерка има шест година. Сваке недеље се мењају, доста тога се дешава. Моја ћерка је изгубила први млечни зубић, а ја нисам био ту да то видим. Али све је у балансу, истакао је Ђоковић.

Јелена и Новак Ђоковић се труде да пренесу деци одређене вредности, али пизнају да и они, као и сви родитељи понекад греше.

Фото: Профимедиа

 

 

- Не слажемо се сигурно у свему и као што је и Јелена рекла, то је поента за сваки однос, брак, породицу. Када смо постали родитељи, ми смо некако оживљавали онај начин васпитања на који су се наши родитељи ослањали, како смо ми провели детињство и како смо ми васпитавани. То је просто укорењено у наш генетски код, а то се после одражава и на наш начин родитељства, и наравно да је битно имати свест о томе да се потрудимо да будемо још бољи него што су наши родитељи били према нама. Суштина је фондације да се продубљује ова тема која је веома осетљива. Потребно је бити отвореног срца и ума, а грешке у родитељству сви правимо, на крају на грешкама се и учи, истакао је најбољи тенисер света.

БОНУС ВИДЕО: