На самом почетку прикоментарисала је болан губитак Марка Јањушевића Јањуша и емоције које је због тога показала Маја Маринковић.

- Овом приликом бих Јањушу изјавила саучешће, јако храбро што је одлучио да тако настави живот, ретки су људи који то могу. Свака част на томе. Маја је показала емоцију, она је тако врцава и веселог духа, али види се да није лош човек - рекла је Тамара, а онда прокоментарисала Јањушеве сукобе са Анели Ахмић, али и њихово помирење.

Фото: АТА имагес

 

- Жена која је остављена, преварена, имала је мужа за ког није сигурна да није имала, а имала је још једног дечка, па се заљубила у човека који има дете и жену. Ја сам јако патријархално васпитана, али могу. Ко сам ја да осуђујем, има негде неко ко то прати. Оно што ми је чудно је да уопште Анели може да се расправља и да тера мак на конац с човеком који је изгубио члана породице - каже Ђуричева.

Фото: Принтскрин/ Јутјуб/ Задруга

 

- Мислим да је ту више пријатељска емоција. Маја има своје промене расположења, воли да замени фрајера што је у младости дозвољено. Јањушу је све поред његове дивне жене и детета само забава. Мислим да је љубав према дому и детету најбитнија. Не може да те потресе нека трећеразредна проститука из Босне или одакле је беше - поручила је Тамара у емисији ''Премијера - Викенд специјал'' .

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".