Новак Ђоковић завршио је такмичење на Аустралијан опену у полуфиналу, изгубио је од Јаника Синера и већ је напустио Мелбурн. Пре тог окршаја са Италијаном дао је интервју за једну тамошњу телевизију и причао је посебно о породици. Потврдио је још једном да му се теже пада време које проведе далеко од њих.

Ужива када је са својим најмилијима и када нису са њим онда то има велики утицај на њега. "Да будем искрен, није ми лако. Мучим се са тим све више и више како време пролази. Дуг је пут до Аустралије, вероватно и најдужи који имамо у сезони. Пет недеља проводите овде и то је много", рекао је Ђоковић за "Нине.цом.ау"

Један детаљ га је погодио. "Син Стефан има девет, ћерка Тара шест година, сваког дана, недеље, много тога се дешава. Њој је испао први зуб и ја нисам био ту за то. Све је у балансу."

Ноле је чак 10 пута подизао пехар на првом гренд слему сезоне и да није било хаоса и депортације можда би имао и још један. Овако ће морати да чека наредну годину за 11. трофеј. "Због тениса и успеха који сам имао овде, много ми Мелбурн значи. Свкаи пут када крочим на 'Род Лејвер арену' врате ми се успомене успеха и свега кроз шта сам прошао претходних година. Уживао сам сваке године, осим једне, тада сам имао кратак боравак овде", закључио је Ђоковић алудирајући баш на тај скандал са депортацијом.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".