Novak Đoković završio je takmičenje na Australijan openu u polufinalu, izgubio je od Janika Sinera i već je napustio Melburn. Pre tog okršaja sa Italijanom dao je intervju za jednu tamošnju televiziju i pričao je posebno o porodici. Potvrdio je još jednom da mu se teže pada vreme koje provede daleko od njih.

Uživa kada je sa svojim najmilijima i kada nisu sa njim onda to ima veliki uticaj na njega. "Da budem iskren, nije mi lako. Mučim se sa tim sve više i više kako vreme prolazi. Dug je put do Australije, verovatno i najduži koji imamo u sezoni. Pet nedelja provodite ovde i to je mnogo", rekao je Đoković za "Nine.com.au"

Jedan detalj ga je pogodio. "Sin Stefan ima devet, ćerka Tara šest godina, svakog dana, nedelje, mnogo toga se dešava. NJoj je ispao prvi zub i ja nisam bio tu za to. Sve je u balansu."

Nole je čak 10 puta podizao pehar na prvom grend slemu sezone i da nije bilo haosa i deportacije možda bi imao i još jedan. Ovako će morati da čeka narednu godinu za 11. trofej. "Zbog tenisa i uspeha koji sam imao ovde, mnogo mi Melburn znači. Svkai put kada kročim na 'Rod Lejver arenu' vrate mi se uspomene uspeha i svega kroz šta sam prošao prethodnih godina. Uživao sam svake godine, osim jedne, tada sam imao kratak boravak ovde", zaključio je Đoković aludirajući baš na taj skandal sa deportacijom.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".