Пеја је сада открио како се осећа након љубавног бродолома.

- Могу да кажем да сам ја сам цео живот био разведен. У ствари био сам ожењен пет, шест година и то је то. Као момак живим, тако да све у свему добро је. Човек се на добро јако брзо навикне – истакао је Пеја.

Фото: АТА имагес

 

 

Како и сам каже, одувек се водио паролом ‘никад није касно’ те сматра да је право време да се опроба у глуми.

- Волео бих да будем глумац и некако, мени је Чкаља увек био идол. Зато сам ту неку његову енергију, хумор и шалу покушао да задржим и ја и да је покажем овде на телевизији. Једноставно мислим да сам донекле успео, али Чкаља је Чкаља тако да капа доле и учите од њих. Ево, ако неко гледа ко прави серију, ево пријављујем се – рекао је он.

Пеја је проговорио и о сину, не крије колико је поносан на њега.

- Поносан сам као родитељ, првенствено зато што је добар човек. Зато што је израстао у једног човека који је јако осећајан и пажљив. Има девојку већ дуже време, јако сам срећан због њих јер видим да она утиче позитивно на њега, као и он на њу. Пази своју мајку, пази свог оца као и он, тако да морам да кажем да сам јако срећан. Мени је драго што он иде корак по корак – говорио је, па додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Злата и ја можемо да му купимо одмах сад авион, није проблем. А шта ћемо после авиона, направићемо проблем. Ја сам возио пеглицу па сам био срећан. Сећам се и кад није хтела да упали, па су ме другари гурали, па је једва упалила. Ја сам је платио 400 марака тад ,сећам се да сам био јако срећан што имам своје возило. Три дана сам је поправљао, два дана возио. И ево данас имам пет својих аутомобила, али немам ту срећу као са том пеглицом. Много је срећнији човек када има мало.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: