Марко Јањушевић Јањуш се сетио да је сутра месец дана од сахране његовог брата Михајла, Анели Ахмић покушава да га утеши.

- 27. децембра је била сахрана, месец дана човече прође као трен, не знам шта да кажем више, рекао је Јањуш.

- Јој немој о томе сад, молим те ћути, рекла је Анели.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 7 Елита

 

 

Подсетимо, Марко Јањушевић Јањуш је пре пар дана кроз сузе упутио дирљиву поруку мајци.

- Ево ја ћу се обратити мајци. Желим да јој кажем да сам добро, да је све како треба. Мало ме ухвате нека размишљања, али ја то скренем неким другим стварима. Немој да се нервираш због мене, видимо се ускоро и то је то - поручио је Јањуш, а затим се зауставио, јер од суза више није могао да прича, те се окренуо и упутио назад ка Белој кући.

Како се претпоставља, бивши кошаркаш ће по свему судећи убрзо поново напустити имање у Шимановцима, јер се ускоро навршава 40 дана од смрти његовог брата Михајла Јањушевића, те ће се тада придружити својим најближима у Пријепољу на Коловрату, где је његов брат сахрањен само 100 метара од породичне куће.<a data-cke-saved-href="https://www.novosti.rs/c/sport/tenis/1326668/novak-djokovic-janik-siner-australian-open-2024-poraz-naredni-turniri-raspored-atp-lista-bodovi-navijaci-nagadjanja-americka-turneja-glavni-cilj-sljaka-travnati-tereni-rolan-garos-pariz-2024-vimbldon?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" href="https://www.novosti.rs/c/sport/tenis/1326668/novak-djokovic-janik-siner-australian-open-2024-poraz-naredni-turniri-raspored-atp-lista-bodovi-navijaci-nagadjanja-americka-turneja-glavni-cilj-sljaka-travnati-tereni-rolan-garos-pariz-2024-vimbldon?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" target="_blank" class="news-item title=" ОДУСТАЈЕ?="" Новак="" Ђоковић="" изазвао="" пометњу="" међу="" својим="" навијачима"="" style="margin: 0px 0px 20px; box-sizing: border-box; color: rgb(233, 29, 30); text-decoration-line: none; display: flex; align-items: flex-start; padding: 0px; border-bottom: none; flex: 0 0 calc(50% - 7.5px); width: calc(50% - 7.5px);">

БОНУС ВИДЕО: