Хусо је открио истину о фамозном поздраву, као и то да ли ће опростити Далили након што је починила јавну прељубу.

Фото: ТВ Пиинк принтскрин, Инстаграм принтскрин/dalila_dragojevic_official

 

- Ко је њој рекао да сам јој ја поручио да чува Дејана? Ја је јесам поздравио преко новинарке, али нисам се чуо са њом. Рекао сам јој да чува Цара, а испало је да чува Дејана. Нека она чува Цара, а Дејан ће лако ваљда испливати. Ја сам рекао, а они окрену причу. Само ме зову, ја нећу да дајем изјаве и да правим само још горе. Пишу свашта, а ја немам појма ни о чему, имам своје муке. Нећу да се компромитујем још горе код народа... Не волим ја то, џаба што причају да сам добар човек, ја то не волим, изнутра ме поједе. Дешава се и горих ствари, ја то знам. Ако Бог да издићи ће се и она из ове ситуације - прича Далилин отац Хусо.

У медијима су се појавиле разне спекулације да се Хусо одриче Далиле након свега. Међутим, судећи по Хусиним речима, ствари стоје другачије.

Фото: Инстаграм принтскрин/dalila_dragojevic_official

 

- Ја се надам најбољем. Да се одрекнем Далиле? Па нећу се одрећи, ја сам рекао да ако јој Дејан опрости и ја ћу. А ако јој Дејан не опрости, остаје тако како он буде рекао. Ту се врти много ствари. Нико није у праву. Мојој породици је жао и Дејана и Далиле, тужно и јадно реагујемо сви. Далила је душа била, прва лига, све је било океј. Овако нешто нико није очекивао, нити смо размишљали о томе. Битно ми је само да се Дејан извуче из овога, да нешто не уради. Нека је њој теже, она је сама крива, а он је човек недужан - закључио је Хусо.

 

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".