Певач се последњих година повукао из јавности и запоставио своју каријеру. Према писању медија, Сејо се у јеку каријере заљубио у девојку из Словеније и ставио тачку на брак са женом са којом је добио двоје деце. Романса са Словенком је трајала све до тренутка када је његова каријера почела да се урушава. Тада га је и она наводно оставила, а он се одао алкохолу.

Сејо данас живи у Загребу, где наступа у мањим локалима, а у медијима се у последње време појављивао углавном у написима о проблемима са алкохолом.

Сада се појавио снимак певача из једног локала, а бројни корисници ТикТока коментарисали су Сејов изглед, али и певање. Многи су утиска да је то и даље онај стари Сејо.

 

 

- "Није то то, зато се само вода пије, а не алкохол, поготово за певаче, али Сејо је Сејо", "Људи га воле", "Фали му тршава коса, једва сам га препознао, али глас му је исти", "Легенда", "Још увек добро пева, капа доле"  - само су неки од бројних коментара.

Подсетимо, крајем прошле године власница кафане у којој је певач често боравио, оптужила га је да је често долазио у кућу коју је откупила од њега и да јој је претио смрћу. Калач је након тих оптужби приведен. Том приликом се огласила и Полицијска управа Загреб, која је и потврдила наводе о привођењу фолк певача.

БОНУС ВИДЕО: