Pevač se poslednjih godina povukao iz javnosti i zapostavio svoju karijeru. Prema pisanju medija, Sejo se u jeku karijere zaljubio u devojku iz Slovenije i stavio tačku na brak sa ženom sa kojom je dobio dvoje dece. Romansa sa Slovenkom je trajala sve do trenutka kada je njegova karijera počela da se urušava. Tada ga je i ona navodno ostavila, a on se odao alkoholu.

Sejo danas živi u Zagrebu, gde nastupa u manjim lokalima, a u medijima se u poslednje vreme pojavljivao uglavnom u napisima o problemima sa alkoholom.

Sada se pojavio snimak pevača iz jednog lokala, a brojni korisnici TikToka komentarisali su Sejov izgled, ali i pevanje. Mnogi su utiska da je to i dalje onaj stari Sejo.

 

 

- "Nije to to, zato se samo voda pije, a ne alkohol, pogotovo za pevače, ali Sejo je Sejo", "LJudi ga vole", "Fali mu tršava kosa, jedva sam ga prepoznao, ali glas mu je isti", "Legenda", "Još uvek dobro peva, kapa dole"  - samo su neki od brojnih komentara.

Podsetimo, krajem prošle godine vlasnica kafane u kojoj je pevač često boravio, optužila ga je da je često dolazio u kuću koju je otkupila od njega i da joj je pretio smrću. Kalač je nakon tih optužbi priveden. Tom prilikom se oglasila i Policijska uprava Zagreb, koja je i potvrdila navode o privođenju folk pevača.

BONUS VIDEO: