Божица тврди да је, на тај начин, тада као 46-годишњакиња остала без прстију.

- Био је то 26. фебруар 2017, пред крај радног времена, око 13 сати... Покушала сам да отворим машину за коју сам већ неколико пута као пословођа указивала да је неисправна па сам у неколико наврата и опоменула послодавца да машина треба да се замени или поправи... Отворила сам је, покушала да извучем решетку и нож али нисам могла - испричала је Божица гостујући у јутарњем програму ТВ Пинк.

Она додаје да се недељом поподне не ради и да је тог дана хтела то да заврши да сутра неко не би за своје дете купио покварено месо које је остало у машини... Била је упорна, али се на тренутак машина укључила и откинула јој прсте које је својим очима видела у машини.

 

- Вриснула сам, узела неку крпу, завила руку, бол је био неописив... Чула ме је колегиница у продајном делу која је отрчала да позове хитну помоћ и одмах сам одведена у болницу где ме је примио др Михајло Митровић који је заједно са сестром позвао полицију. Хвала му...

Доктор је одмах тражио прсте да их пришије

- Колегиница и послодавац отишли су по њих и нема их, нема их сат времена, а од болнице нас дели једна улица. Кад су се вратили, у тегли су донели месо и само један нокат - прича Божица тврдећи да је убеђена да је послодавац притиснуо дугме и самлео њене прсте да не би остао ниједан материјални доказ о повреди на раду.

- Самлели су ти прсте...Рекла ми је једном приликом та иста колегиница која је с послодавцем кућни пријатељ - испричала је Божица гостујући у јутарњем програму ТВ Пинк код водитељке Јоване Јеремић.

 

Божица је рекла и да јој је прећено како би отишла одатле, а каже и да се после боловања, иако јој је обећано лакше радно место, вратила на исто радно место у исту месару иако их газда има још 5 и могла је да ради било шта друго.

Божица живи с мужем и сином и најжалији јој је бол и стрес који је преживео њен син који је тада похађао осми разред.

- Најтеже ми је што су део мог тела самлели - рекла је Божица додавши да су многи делови извештаја инспекторке о њеној повреди спорни јер су се мењали од тврње да је било па није било сведока, те да је колегиница искључила машину а то, каже Божица, није тачно.

- То није тачно, па да сам ја њу чекала мени би машина откинула руку, не бих остала жива - испричала је Божица која каже и да је потписала да послодавца неће да тужи због те несреће. Она тврди и да су јој после три године од несреће "на превару дали отказ".

- Зашто нису испоштовали договор него су ми после три године хладнокрвно дали отказ и ја сам сад на улици... Вратили су ме на посао, чекали су три године и дали отказ - рекла је Божица додајући да њено лечење још није завршено и да је на ВМА имала већ трећу операцију због великог бола који трпи.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".